ŽABAC BOWLING

Kuglane : Zemun, Novom Beogradu, Vidikovac i Novi Sad

Žabac Bowling

KUGLANJE

Kuglanje se preporučuje svima od 7 do 77 godina, podjednako muškarcima i ženama iako je mala prednost u korist jačeg pola. Oni, naime, mogu snažnije da bace kuglu i izazovu jaču rotaciju. Ovaj sport se preporučuje ljudima svih uzrasta za opuštanje posle stresnog dana na poslu ili kao pauza između učenja. Među rekreativcima je sve više i obolelih od dijabetesa kojima se kuglanje posebno preporučuje. Takmičite se u grupi ili u parovima, pa neka najbolji pobede uz pozitivnu atmsoferu u najboljim uslovima koje za Vas pruža Žabac.

NIJE TEŠKO KUGLATI

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE DA BISTE KUGLALI

PRAVILA IGRE

Kuglanje je vrlo popularna igra, i odličan vid zabave! Cilj igre je bacanjem kugle porušiti sve pinove. Sveki srušenim pin nosi po 1 poen. Pinovi su pređani u formaciju kao na slici.

OSNOVNA 4 KORAKA

S obzirom da je kuglanje sport za od 7 do 77 godina, osnovna četiri koraka nije problem savladati. Pogledajte sliku koja Vam objašnjava kako se baca kugla.

TEŽINA KUGLI

Osnovne težine kugli. Kao što se vidi na slici, posedujemo dečije kugle, kao i normalne kugle za odrasle.

BODOVANJE

Kada je vaš red imate dva bacanje da pokušate da oborite sve pinove
STRIKE – Oborili ste sve pinove iz prvog bacanja, a poeni se dupliraju
SPARE – Oborili ste sve pinove iz dva bacanja. POeni se dupliraju sledeće bacanje.

TURNIRI

Turniri u bowlingu mogu biti amaterski i profesionalni. S obzirom da je bowling na našim prostorima još uvek u ekspanziji, Žabac bowling je više fokusiran na organizaciju amaterskih turnira, koji su namenjeni svima onima koji, pre svega, žele dobru zabavu.

Amaterski turniri su najčešće tematskog karaktera, kao na primer turnir za 8. Mart na kome učestvuju žene, turnir za Dan zaljubljenih, mešoviti turniri… itd.

Trajanje turnira zavisi od broja prijavljenih učesnika i uglavnom su jednodnevnog karaktera.

Po završetku turnira prva tri mesta dobijaju vredne nagrade, koje često puta budu dodeljene od strane raznih sponzora turnira.

Najlepše od svega je što se završetak svakog turnira obično završi dobrom zabavom, dobrom muzikom i druženjem do kasnih sati.

ŽABAC

BOWLING

KUGLANJE

Kuglanje je  je vrlo popularna igra, i odličan vid zabave! Cilj igre je bacanjem kugle porušiti sve pinove. Svaki srušeni pin nosi po 1 poen. 

UVEŽBAJTE KORAKE

Uvežbajte sa nama četiri osnovna koraka bacanja, koji su jednostavni i pomoćiće Vam puno u shvatanju kuglanja i savladavanju potrebnih poteza.

TEŽINE KUGLI

Posedujemo normalne kugle (težine 4.08 kg – 7.26 kg) kao i dečije kugle koje su težine od 2.72 kg – 3.63 kg.

BUDIMO U KONTAKTU

Kontaktirajte nas : marketingzabac@gmail.com

Zapratite Kuglane Žabac na društvenim mrežama!

YOUTUBE

Žabac Bowling chanell

TripAdvisor

Žabac Bowling

PARTNER

Stonoteniska Akademija Kocić

Copyright  Žabac Bowling  2022  |  Support by Studio 360