Team Bulding & Biznis Liga

Na prostoru površine od 800m2, sa kapacitetom od 120 sedećih mesta organizujemo vaše zaposlene nezaboravam team building.

Žabac Bowling

TEAM BUILDING

Postoji li bolji način da motivišete vaše zaposlene i probudite timski duh od bavljenja sportom. Žabac vam nudi i tu mogućnost.

Na prostoru površine od 800m2, sa kapacitetom od sto dvadeset sedećih mesta spremni smo da za vaše zaposlene organizujemo nezaboravno druženje.

Pored automatizovanih bowling staza i bilijar kluba na raspolaganju je i ponuda Cafea Žabac sa velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića, frapea, koktela, raznih poslastica, kao i slanih snack obroka.

U sklopu objekta posedujemo kompletnu tehničku podršku (mikrofon, video bim, projektor) , visoko kvalitetno klupsko ozvučenje, light show osvetljenje u samom objektu kao i propratnu zabavu u vidu karaoke programa.

Prostor je klimatizovan, a za goste kuglane parking je obezbeđen.

Ponuda se formira na osnovu vašeg zahteva za team building.

Kuglana Žabac
Team Building

BIZNIS LIGA

Biznis liga predstavlja učešće ekipe vaše firme u ligi koja je sastavljena od četiri igrača-amatera po timu. Ekipe nose imena samih firmi iz kojih dolaze i koje predstavljaju na turniru, a moguće je i smenjivanje igrača tokom lige, što omogućava aktivno učešće više igrača u različitim terminima.
Utakmice se odigravaju jednom nedeljno. Uz druženje i rekreaciju sklopite nova poznanstva, motivišite zaposlene, održavajte sportski i timski duh u vašem okruženju!

Cena učešća za jednu ekipu varira od zavisnosti od toga u kom periodu se Biznis liga održava (jesen/proleće), a u okviru tima možete imati i više ekipa (na primer mušku i žensku).

Učešćem u Biznis ligi dobijate:

  • Pravo na besplatnu reklamu veličine 2 kvm u Bowling centru Žabac tokom trajanja cele sezone.
  • 40% popusta na termine kuglanja za sve zaposlene.
  • Tokom leta učesnicima biznis lige poklanjamo i gratis termine jednom nedeljno

Za sva pitanja u vezi sa Biznis ligom molimo da nas kontaktirate na
telefon 062 800 99 77, ili nam pišite na tamara.zabacbowling@gmail.com

Team building - Žabac

BUDIMO U KONTAKTU

Zapratite Kuglane Žabac na društvenim mrežama!

YOUTUBE

Žabac Bowling chanell

TripAdvisor

Žabac Bowling

PARTNER

Stonoteniska Akademija Kocić

Copyright  Žabac Bowling  2021  |  Support by Studio 360