Team Bulding & Biznis Liga

Na prostoru površine od 800m2, sa kapacitetom od 120 sedećih mesta organizujemo vaše zaposlene nezaboravam team building.

Žabac Bowling

TEAM BUILDING

Postoji li bolji način da motivišete vaše zaposlene i probudite timski duh od bavljenja sportom. Žabac vam nudi i tu mogućnost.

Na prostoru površine od 800m2, sa kapacitetom od sto dvadeset sedećih mesta spremni smo da za vaše zaposlene organizujemo nezaboravno druženje.

Pored automatizovanih bowling staza i bilijar kluba na raspolaganju je i ponuda Cafea Žabac sa velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića, frapea, koktela, raznih poslastica, kao i slanih snack obroka.

U sklopu objekta posedujemo kompletnu tehničku podršku (mikrofon, video bim, projektor) , visoko kvalitetno klupsko ozvučenje, light show osvetljenje u samom objektu kao i propratnu zabavu u vidu karaoke programa.

Ponuda se formira na osnovu vašeg zahteva za team building.

Za sva pitanja vezana za organizovanje team building-a možete nas kontaktirati na 062 800 99 52 ili marketingzabac@gmail.com

Kuglana Žabac
Team Building

POZIV ZA UČEŠĆE U BOWLING BIZNIS LIGI ZA SEZONU 2022/23 U KUGLANI ŽABAC

Ovim putem Vas obaveštavamo da od pocetka oktobra započinjemo novu sezonu tradicionalne biznis lige u kuglanju koja će trajati okvirno 6 meseci .

Ako do sad niste imali prilike da nas posetite u Beogradu nalazimo se na cetiri lokacije, Zemunu, Starom Merkatoru,trznom centru Bn Bos i na Vidikovcu .Pored organizacije dečijih rodjendana i rekreativnog kuglanja, zabavnog karektara, uspesno organizujemo team buildinge sa svim vašim zahtevima uz mogućnost prezentacija ,keteringa ,turnira i dodatnog sadrzaja po želji .

Jedan od najpopularnijih vidova druženja kod nas je biznis liga, te smo od ove godine hteli još malo da vas obradujemo time što smo uveli i vredne novcane i robne nagrade za osvojeno prva 3 mesta ,pored medalja i pehara za sve takmicare .

Biznis liga predstavlja učešće Vaše ekipe sačinjene od 4 člana (amatera), u utakmicama koje će se odigravati jednom nedeljno u našem bowling centru . Ekipa treba da nosi ime Vaše firme, a maksimalni broj učesnika koji se mogu po želji i smenjivati iz nedelje u nedelju je 10. Biznis liga je odličan vid team buildinga za Vaše zaposlene, gde ujedno tokom zabave i rekreacije stičete nova poznanstva, kao i moguće saradnje u svetu biznisa. Ono što je najzanimljivije je to što je kuglanje prilagodjeno kao muskarcima tako i pripadnicama lepšeg pola, te se tako mogu zajedno takmičiti i družiti a da pri tom nije potrebno nikakvo predhodno iskustvo u kuglanju .

Do sada naši učesnici su:

NIS, EMS, ABB ,Hyperoptic, Frikom, Tdi radio, Elpos,Telenor, Laguna, Syngenta, Nissan, NLB banka, Vedro, Yokagawa, Homemade, Trizma, Big pizza, Leversys, Comtrade, SKS 365, Microsoft, ML, Naxis, Energoprojekt, Poštanska štedionica, Mensa, Delta, Coca Cola, Atlantik grupa, Apatinska pivara, Japan tobaccos, Vip mobile, MSC, Stefan Braun, Tulip Inn, ISB , Grafix, Burger plus, Rudjer Boškovic, Miele, Sava osiguranje, Mozart kao i mnogi drugi koji su nam ukazali svoje poverenje.

 

PONUDA ZA UČEŠĆE U BIZNIS LIGI

( Po ekipi za celokupno trajanje lige )

 

OSNOVNI BIZNIS PAKET

– Učešće u Biznis ligi
– 20% popusta na termine kuglanja za clanove ekipe

CENA : 48.000 RSD ( plaćanje može biti na rate po dogovoru )

 

BIZNIS LUX PAKET

– Učešće u Biznis ligi
– Gratis sat vremena treninga nedeljno
– 20% popusta na termine kuglanja za clanove ekipe
– 10% popusta za zaposlene u firmi
– Baner na našem sajtu na naslovnoj strani

CENA : 65.000 RSD ( plaćanje može biti na rate po dogovoru )

Menadžer prodaje
Damjan Dimitrijevic
062/800 99 77

Team building - Žabac

BUDIMO U KONTAKTU

Kontaktirajte nas : marketingzabac@gmail.com

Zapratite Kuglane Žabac na društvenim mrežama!

YOUTUBE

Žabac Bowling chanell

TripAdvisor

Žabac Bowling

PARTNER

Stonoteniska Akademija Kocić

Copyright  Žabac Bowling  2024  |  Support by Studio 360